tiedotteet

Karvian kunnan alueen järjestäytymättömien osakaskuntien yhdistämiskokoukset pidettiin ke 9.8.2017 Karviatalolla. Pöytäkirjat kokouksista ovat nähtävillä Karvian kunnan ilmoitustaulunhoitajalla 10.10.2017 asti.


Karvianjoen kalastusalueen kalastuksenvalvojat suorittivat valvontakäynnin Karvianjärvellä sunnuntaina 23.7.2017. Kahden kalastajan pyydyksissä ei ollut mitään huomautettavaa, mutta noin kolmessakymmenessä muussa pyydyksessä tai niiden merkitsemisessä oli huomautettavaa. Näihin pyydyksiin on jätetty muistutuslaput. Käykääpä tarkistamassa omien pyydystenne tilanne! Valvontaa suoritetaan tästä eteenkin päin omatoimisesti ja yllätyksellisesti kalastuskuntamme alueella.

Yhteystiedot

Karvian kalastuskunta
Vesa Raiskio

39960 SARVELA

Lupien myyjät

ST1- huoltamo
Sarvelan kauppa
Loma-Raiso/Kirsti Tupala
Antti Havunen
Simo Pukaralammi
Neste-Huoltamo

Share |

Kalapaikat

Kirkkojärvestä saadaan pilkillä komeita ahvenia ja keväällä verkolla isoja kutuhaukia.

Karvianjärvestä voi saada kuhia, siikoja, säynäviä, isoja haukia - lisäksi järvessä on runsas lahnakanta.

Rastiaisjärvessä on paljon pientä ahventa.Osa järvestä on metsähallituksen omistuksessa.

Karvianjoen sivuhaaroissa on arvokas luontainen tammukkakanta.

Kantinkoski on koskikalastusalue, josta voi saada sinne istutettua kirjolohta ja harjusta sekä luontaista tammukkaa. Koriankentän syvänteestä ja muualtakin joesta saadaan joka vuosi lähes kymmenenkiloisia haukia. Kalastuslaki kieltää Kantinkoskessa  mato-onginnan, kuten kaikissa lohi- ja siikapitoisissa koski- ja virtapaikoissa - kalastaa voi siis virvelillä ja perholla.

Lataa kartta

 

kuha.jpg amma2.jpg